به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت فرآورده های غذایی و قند در خصوص دلایل مربوط به تغییرات یود و دارایی ها و بدهی های شرکت در دوره منتهی به 1403.09.30 نسبت به مدت مشابه سال قبل توضیح داد.
به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت فرآورده های غذایی و قند اهم دلایل مربوط به تغییرات یود و دارایی ها و بدهی های شرکت در دوره منتهی به 1403.09.30 نسبت به مدت مشابه سال قبل را ناشی از عوامل زیر دانست:
1- افزایش قیمت مصوب فروش شکر سفید : سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان قیمت فروش شکر سفید را در سال گذشته برابر ۲۵۵٬۰۰۰ ریال برای هر کیلو مصوب کرده بود که برای سال مالی ۱۴۰۳.۱۲.۳۰ با ۳۷/۸۸ افزایش معادل ۳۵۰,۰۰۰ ریال همراه با ۱۰ ارزش افزوده تعیین نموده است که نسبت به دوره مشابه در سال مالی گذشته افزایش میزان فروش شکر سفید چغندری و ملاس را به همراه داشته که بخشی از افزایش درآمد عملیاتی را موجب شده است.
2- افزایش هزینه های مالی و درآمدهای غیر عملیاتی: در سال قبل تامین نقدینگی لازم برای واردات شکر خام مبلغ قابل توجهی تسهیلات از بانکهای کشور دریافت گردید که در دوره فعلی با پرداخت شدن تسهیلات مذکور میزان هزینه مالی بشدت کاهش یافته است. در شش ماهه اول منتهی به ۱۴۰۳.۰۹.۳۰ جهت حفظ اعتبار از بانکها تسهیلات دریافت گردید که باعث افزایش هزینه ها شده است منتهی بعلت افزایش سپرده گذاری ها در بانکها نه تنها هزینه های مذکور پوشش داده شد بلکه حدود ۱۴۷ درصد به درآمدهای غیر عملیاتی افزوده گردید.
3-کاهش پیش پرداخت ها: پرداخت نقدی اقساط به چغندرکاران بابت پیش خرید چغندر مواد اولیه و وارد نمودن مقدار کافی بذر چغندر و تحویل آنها به کشاورزان در نه ماهه اول سال ۱۴۰۳ باعث افزایش کشت و در نتیجه میزان چغندر دریافتی از کشاورزان نسبت به سالهای گذشته گردیده است.
4- افزایش موجودی نقد: فروش حاصل از تولید محصولات و تسهیلات اخذ شده و همچنین سپرده گذاریها در حسابهای بانکی موجود میباشد.
5- افزایش حسابهای پرداختی و پیش دریافتها: پرداخت درصدی از ارزش افزوده در دوره پاییز و پیش از موعد به اداره دارایی و همچنین طلب برخی از چغندرکاران، حسابهای پرداختنی را افزایش داده است که تا تاریخ تهیه گزارش نه ماهه اول سال مالی ۱۴۰۳ برخی از مانده حسابها وصول شده است.
همچنین دلایل افزایش پیش دریافتها نسبت به دوره مشابه ،قبل ناشی از ثبت سفارش فروش محصولات میباشد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.